Opleidingsfase: Basis horeca

2de en 3de jaar

Tijdens de opleidingsfase wordt de gekozen opleiding verder uitgediept. Het aantal uren praktijk wordt uitgebreider en vakgerichter.

Wat leer je?

  • Je krijgt steeds meer praktijkoefeningen en vakgerichte kennis
  • Je bespreekt thema’s die eigen zijn aan je leefwereld in de lessen Geïntegreerde Algemene vorming

Voor wie?

  • Je behoort tot type 3, type 9, type basisaanbod
  • Je bent eerder praktijkgericht dan theoretisch aangelegd
  • Je hebt interesse in de horeca

Toekomst?

Je studeert in de kwalificatiefase verder voor keukenmedewerker in de kwalificatiefase.

Lessentabel

Vakken

Lesuren

Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming (GASV):

·        Functioneel rekenen

·        Voorbereiding Beroepsgerichte Vorming (BGV)

·        Sociale vaardigheden

8

Lichamelijke opvoeding

·        Waarvan 1 lesuur rots en water

3

Levensbeschouwelijke vakken

2

Beroepsgerichte Vorming (BGV)

19

Totaal

32

Stel een vraag

Richtpunt campus Buggenhout

+32 52 40 94 40