Opleidingsfase: Basis horeca
2de en 3de jaar
Tijdens de opleidingsfase wordt de gekozen opleiding verder uitgediept. Het aantal uren praktijk wordt uitgebreider en vakgerichter.
Wat leer je?
- Je krijgt steeds meer praktijkoefeningen en vakgerichte kennis
- Je bespreekt thema’s die eigen zijn aan je leefwereld in de lessen Geïntegreerde Algemene vorming
Voor wie?
- Je behoort tot type 3, type 9, type basisaanbod
- Je bent eerder praktijkgericht dan theoretisch aangelegd
- Je hebt interesse in de horeca
Toekomst?
Je studeert in de kwalificatiefase verder voor keukenmedewerker in de kwalificatiefase.
Lessentabel
Vakken |
Lesuren |
Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming (GASV): · Functioneel rekenen · Voorbereiding Beroepsgerichte Vorming (BGV) · Sociale vaardigheden |
8 |
Lichamelijke opvoeding · Waarvan 1 lesuur rots en water |
3 |
Levensbeschouwelijke vakken |
2 |
Beroepsgerichte Vorming (BGV) |
19 |
Totaal |
32 |