Kwalificatiefase: Keukenmedewerker

4de en 5de jaar

In de kwalificatiefase wordt, naast de uitbreiding van de uren beroepsgerichte vorming, ook aandacht besteed aan het uitvoeren van het gekozen opleidingsprofiel op de werkvloer. Je gaat in het 4de jaar op korte stage van 3 weken en in het 5de jaar volg je 6 weken stage.

Wat leer je?

  • Het doel van de opleiding is de jongere het ruime takenpakket van keukenvaardigheden en teamwerking aan te leren zodat de opdrachten van keuken in teamverband kunnen uitgevoerd worden.
  • Je bespreekt thema’s die eigen zijn aan je leefwereld in de lessen Geïntegreerde Algemene vorming
  • Je gaat op stage. In het 4de jaar loop je een korte stage van 3 weken en in het 5de jaar loop je 6 weken stage in een bedrijf.
  • Je bouwt werkervaring op en verhoogt je kansen op tewerkstelling

Voor wie?

  • Je behoort tot type 3, type 9 of type basisaanbod
  • Je hebt interesse in de voedingssector

Toekomst?

Na het behalen van alle competenties, ontvang je een getuigschrift van keukenmedewerker.

Lessentabel

Vakken

Lesuren

Geïntegreerde Algemene Sociale Vorming (GASV):

·        Veiligheid

·        Relationele en seksuele vorming

·        Budgetteren

·        Maatschappijleer

7

Lichamelijke opvoeding

2

Levensbeschouwelijke vakken

2

Beroepsgerichte Vorming (BGV)

21

Totaal

32

Stel een vraag

Richtpunt campus Buggenhout

+32 52 40 94 40