Popeiland artiesten

campagnebeeld Popeiland met Camille, Omdat het kan & Averga Rob, Maksim, De KetnetBand, Mega Mindy

Programma

Woensdag 26 juni

13.20 uur

Mega Mindy

14.00 uur

De KetnetBand

15.30 uur

Maksim

16.50 uur

Camille

18.00 uur

Omdat Het Kan & Average Rob

Presentatie door Thomas De Smet.

Mega Mindy

Mega Mindy

Als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het wel boeven. Maar… voor een spetterend feestje met andere stoere meiden en onverschrokken boys is superheldin Mega Mindy altijd te vinden. Haar aanstekelijke songs behoren tot het vaste repertoire van een hele hoop kinderen!

De Ketnetband

De KetnetBand

Zin in een Ketnet-feestje? Dat kan! Want De KetnetBand reist heel het jaar door het land rond om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen.

Ketnet-helden Gloria, Imea, Gio, Maarten, Lotte en Jasper vormen samen De KetnetBand. 

Maksim

Maksim komt naar Popeiland

Maksim Stojanac, of kortweg Maksim, heeft Servische en Russische roots én is een creatieveling pur sang. Met zijn hoofdrol in de ultra populaire Ketnetreeks #LikeMe bewees hij dat zingen écht zijn ding is. 

Hij won ook de reeks Tulpen uit Amsterdam op Play 4 waar Vlaamse artiesten Nederlandse covers brachten. Maar de televisiereeks waar hij de harten van heel  Vlaanderen stal als zanger,  was ongetwijfeld The Masked Singer waar hij het als de immer sympathieke Leeuw,  tot de halve finale schopte. 

Met zijn laatste single 'Onder invloed' bewijst Maksim dat hij de juiste keuze maakte om voluit voor zijn zangcarrière te gaan. Hij omringt zich vandaag met een full band waarmee hij tijdens de zomer van 2024 op verschillende festivals en podia zal staan.

Camille

Camille komt naar Popeiland

Camille is een van de populairste artiesten van het moment. Haar laatste nieuwe album ‘Magie’ stond na de release meteen op nummer 1 in de Ultratop Albums Top 200 en schittert nu al maanden in de top 10. Op de plaat prijken de hits ‘Rihanna’, ‘Magie’ en ‘Ademnood’, waarmee ze niet uit de hitlijsten is te slaan. 

Ook op het televisiescherm deed Camille ongelofelijke dingen. Zo won ze het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ en was ze één van de deelnemers in het achtste seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Er werd ook een biopic over haar gemaakt, waarin ze een unieke inkijk geeft in haar leven. Momenteel is Camille dagelijks te zien in de muzikale telenovelle ‘Milo’, waarin ze de hoofdrol speelt.

Omdat Het Kan & Average Rob

Camille komt naar Popeiland

Thomas De Smet

presentator Thomas De Smet

Thomas De Smet is een Vlaams acteur en televisiepresentator. Hij begon zijn loopbaan als jeugdacteur zonder opleiding. Ondertussen vertolkt hij ook de rol van Arno Hopper in de Ketnet-reeks De Hoppers. Sinds 22 mei 2022 is hij een van de drie nieuwe Ketnet-wrappers op de jongerenzender van de VRT.