Line-up

Camille

Nadat deze jonge West-Vlaamse bekend werd in de populaire Ketnetreek #LikeMe, wist ze de voorbije jaren de ene hit na de andere op haar fans af te sturen. Eerst volgden de hits Vechter’ en ‘Vergeet De Tijd’ samen met Regi en daarna blonk ze uit met ‘Vuurwerk‘ en ‘Diamant‘.

Zonder dat iemand het wist, verstopte ze zich de voorbije maanden als Miss Poes in The Masked Singer. Iedere week loofde de jury Miss Poes voor haar fenomenale zangkwaliteiten. En dat is nog maar het begin: ze is nu ook elke week te zien in het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijken heruitgevonden door Camille.  Mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs.  Deze ingrediënten zullen dan ook niet ontbreken op haar optredens.

Ilsen en Verhulst

Ofwel Kobe en Viktor. De ene ken je al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig dat hem online en op het scherm nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden zijn het.

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut op Tomorrowland was meteen een groot succes. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen. Hun recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

K3

De meisjes van K3 hoeven geen introductie meer. Ze rijgen de ene na de andere hit aan elkaar en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met publiekstrekkers Hanne, Marthe en Julia weet je gewoon dat het plein binnen de kortste keren op z’n kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zoveel meer! Daarmee staan ze garant voor luidkeels meezingen met en dansen op hun allernieuwste hits en bekende K3-klassiekers.

Van 'Mango Mango' tot 'Oya lélé', jij danst en zingt toch ook mee? 

Olivia

Olivia groeide op in muzikaal gezin en leerde zichzelf gitaar spelen door op YouTube naar filmpjes van Miley Cyrus, Colbie Caillet en Taylor Swift te kijken. Als tiener keek ze veel naar talentenjachten en droomde ze ervan om ooit zelf deel te nemen. Op haar 16de  was het zo ver en schreef ze zich in voor The Voice.

Daar mocht ze meteen door naar de liveshows waar ze opviel door haar stem. Ook al haalde ze de finale niet, haar carrière was wel gestart. Nadat ze meezong in de hit ‘Kom Wat Dichterbij’ is ze nu helemaal klaar om de wereld haar eigen werk te tonen. 'Can’t Break a Broken Heart' is het eerste nummer uit het volgende hoofdstuk van haar muzikale carrière. Eén waarin ze haar eigen geluid en de perfecte manier om haar boodschap en emoties over te brengen via muziek heeft gevonden. Met haar eigen nummers wil Olivia haar luisteraar aanmoedigen om hun dromen te volgen en te geloven in hun eigen kracht.