Inschrijven

Vrije inschrijvingen schooljaar 2023-2024

De vrije inschrijvingen starten vanaf 16 mei. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plaatsje. We behandelen de vrije inschrijvingen chronologisch: wie zich eerst aanmeldt, krijgen eerst een plaatsje toegewezen.

Je kan je aanmelden voor een vrije inschrijving door online onderstaand formulier in te vullen. Met deze gegevens kijken we na of er plaats is in het gevraagde leerjaar en richting.

Meld je aan:

Je wordt nadien gecontacteerd via telefoon of e-mail om een afspraak op school te maken voor een definitieve inschrijving. Breng daarbij volgende documenten mee:

  • Elektronische identiteitskaart van de leerling
  • Attesten van vorige schooljaren
  • Rapport

Infoavond 27 februari 2024

Wil je meer weten over de inschrijfprocedure in het 1ste jaar secundair onderwijs in Hamme?Op de infoavond hebben we het over alles wat je moet weten voor een vlotte aanmelding en inschrijving van je tiener.

  • Datum: 27 februari 2024 vanaf 19.00 uur
  • Locatie: CC Jan Tervaert

 

Wil je al eens vroeger kennismaken met onze school? Neem contact op met directie@richtpunthamme.be om een geleid bezoek in te plannen.

Open dag app

Bekijk filmpjes over onze school via de OpenDag app.

Aanmelden schooljaar 2023-2024 - afgelopen

Richtpunt campus Hamme volgt de richtlijnen van de overheid om voor het schooljaar 2023-2024 eerst aan te melden vooraleer je kan inschrijven. Aanmelden betekent dat je vooraf digitaal laat weten welke scholen je voorkeur hebben. Nadat je een toewijzing of ticket ontvangt voor een school, kan je je kind gaan inschrijven op de betreffende school.

De aanmeldingsperiode is afgelopen, vanaf 16 mei kan je vrij inschrijven.

Stel een vraag

Richtpunt campus Hamme

+32 52 47 83 54