Inschrijven

Aanmelden schooljaar 2023-2024 - afgelopen

Richtpunt campus Hamme volgt de richtlijnen van de overheid om voor het schooljaar 2023-2024 eerst aan te melden vooraleer je kan inschrijven. Aanmelden betekent dat je vooraf digitaal laat weten welke scholen je voorkeur hebben. Nadat je een toewijzing of ticket ontvangt voor een school, kan je je kind gaan inschrijven op de betreffende school.

De aanmeldingsperiode is afgelopen, vanaf 16 mei kan je vrij inschrijven.

Vrije inschrijvingen schooljaar 2023-2024

De vrije inschrijvingen starten vanaf 16 mei. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plaatsje. We behandelen de vrije inschrijvingen chronologisch: wie zich eerst aanmeldt, krijgen eerst een plaatsje toegewezen.

Je kan je aanmelden voor een vrije inschrijving door online onderstaand formulier in te vullen. Met deze gegevens kijken we na of er plaats is in het gevraagde leerjaar en richting.

Meld je aan:

Je wordt nadien gecontacteerd via telefoon of e-mail om een afspraak op school te maken voor een definitieve inschrijving. Breng daarbij volgende documenten mee:

  • Elektronische identiteitskaart van de leerling
  • Attesten van vorige schooljaren
  • Rapport

Infomomenten

Meer weten over de inschrijfprocedure of graag eens persoonlijk kennismaken? Kom langs op een familiebezoek. Maak een afspraak via mail naar directie@richtpunthamme.be.

Open dag app

Bekijk filmpjes over onze school via de OpenDag app.

Stel een vraag

Richtpunt campus Hamme

+32 52 47 83 54