De Provincie Oost-Vlaanderen neemt maatregelen tegen corona. Blijf op de hoogte: www.oost-vlaanderen.be/corona

Wandel of fiets mee met Europa Direct

Europa Direct Oost-Vlaanderen stippelde 6 fietsroutes en 1 wandeltocht uit langs Europese projecten in Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas. Je kan de fiets- of wandeltocht individueel of in je bubbel afleggen tussen 26 mei en 26 augustus 2021.

Doe ook mee aan de wedstrijd en win een step of plooifiets.

Routes

Aalst

Dendermonde

Eeklo

Gent: 

Oudenaarde:

Sint-Niklaas: 

Win een step of plooifiets

Op elke route kan je op de verschillende plaatsen een deel van een rebus vinden. Los tijdens de tocht de rebus en schiftingsvraag op en win een plooifiets of step. 

Schiftingsvraag: Gedeputeerde Riet Gillis legde de fietstocht in Gent af. Hoe lang (uren, minuten, seconden) was ze onderweg met haar elektrische fiets zonder de rebus in te vullen, zonder extra info te lezen en zonder te stoppen onderweg?

 

Hoe deelnemen?

Stuur de oplossing van de rebus en het antwoord op de schiftingsvraag voor 27/6/2021 17 uur naar europadirect@oost-vlaanderen.be of vul het online formulier in.

Vergeet zeker niet je voornaam, familienaam, adres (straat, nummer, postcode, gemeente en provincie), e-mail en telefoonnummer of gsm-nummer te vermelden.

 

Wil je extra kans maken? 

Deel een originele foto van jezelf op je bubbel op een Europees plekje op één van de routes op je sociale mediakanaal met de tag #europadirectoostvlaanderen* en maak kans op een mand Oost-Vlaams lekkers.

*Door het inzenden van deze foto geef je Europa Direct Oost-Vlaanderen toestemming jouw foto te gebruiken voor communicatie op onze eigen kanalen. 

Lees het wedstrijdreglement.