Wedstrijd

Provincie Oost-Vlaanderen organiseert regelmatig wedstrijden op website, social, Informeel en nieuwsbrieven.

Lentewedstrijd

De lente brengt wat nieuws met zich mee: een wedstrijd op de Facebookpagina van Provincie Oost-Vlaanderen. Deze wedstrijd loopt tussen 16 mei tot 7 juni. Iedere week lanceert Provincie Oost-Vlaanderen een nieuwe wedstrijdvraag op de Facebookpagina van de Provincie. Je maakt dus 4 keer kans om in de prijzen te vallen. 

De winnaar krijgt als prijs een linnen draagzak van de Provincie Oost-Vlaanderen. En een bon van het Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten ter waarde van 100 EUR

Winnaars wedstrijd

Dank je om mee te doen aan onze Facebookwedstrijd.

  • Wedstrijd 16 mei:  Het correcte antwoord is Provinciaal domein de Gavers. De winnaar is Isabelle Van de Putte
  • Wedstrijd 23 mei: Het correcte antwoord is Provinciale scheepswerven Baasrode. De winnaar is Stefanie Bral
  • Winnaar 30 mei: Het correcte antwoord is 'fietssnelweg'. De winnaar is Rita Jansens 
    omdat zij het juiste antwoord raadde én ook originele reden geeft voor een duurzame verplaatsing. Ze legt in haar motivatie een mooie link naar de Oost-Vlaamse natuur. 
  • Winnaar 7 juni: Het correcte antwoord is 'Fabriek Energiek'. De winnaar is Sandy Odie omdat zij het juiste antwoord radde én ook in een origineel rijmpje weergeeft waarom Fabriek Energiek het bezoeken waard is voor jong en oud.

Hoe ontvang je de prijs? Stuur een mailtje naar communicatie@oost-vlaanderen.be en geef je naam, adres en telefoonnummer door. De prijs wordt bezorgd op je adres.

Stel een vraag

Provincie Oost-Vlaanderen

+32 9 267 70 00