Sporten

Lopen

Er zijn bewegwijzerde looplussen van 3, 4 en 5 kilometer.

Openluchtfitness

Op elf moderne fitnesstoestellen kunnen sporters dezelfde oefeningen doen als in een fitnesscenter. De toestellen staan vlak bij de ingang aan de Lange Rekstraat.

Fit-o-meter

De fit-o-meter heeft acht stopplaatsen, met telkens twee oefeningen. Het volledige traject is 1,5 km.

Badminton, volleybal en zaalvoetbal

In de sporthal kun je badmintonnen (3 terreinen), volleyballen (2 terreinen) en zaalvoetballen (1 terrein). De sporthal is toegankelijk voor scholen, verenigingen en particuliere gebruikers.

Bekijk hier de tarieven.

Bel 03 776 03 48 om je zaal te reserveren.

Tennis

Er zijn 9 tennisterreinen: 6 in kunststof en 3 in gravel.

Bekijk hier de tarieven.

Reserveer hier een tennisterrein.

Voetbal

Een voetbalterrein voor recreatief gebruik ligt langs de kant van de ingang Lange Rekstraat. De afmetingen zijn 110 x 45 meter.

Polyvalent sportterrein (openlucht)

Op het polyvalent buitensportterrein kun je verschillende pleinsporten beoefenen. Het plein van 20 x 40 m ligt achter de waterglijbaan. Alleen te gebruiken bij goed weer.

Petanque

De petanquehal met 12 binnenbanen is de thuisbasis van enkele petanqueverenigingen. Zij kunnen bij goed weer ook terecht op de 10 buitenbanen.
Beschikbare momenten: van 8 tot 13 uur, van 13 tot 18 uur of van 18 tot 23 uur.

Bekijk hier de tarieven.

Paardrijden

De Ster heeft twee ruiterpistes met een modern waterregelingssysteem: één voor dressuur en één voor jumping. Op zaterdag tussen 14 en 17 uur zijn alleen pony’s toegelaten. In juli en augustus zijn de pony’s ook welkom op woensdag tussen 19 en 22 uur.

De ruiterpiste is toegankelijk voor leden van LRV Belsele, Sinaai en Sint-Niklaas en alle individuele ruiters onafhankelijk van hun woonplaats.
Bekijk hier de tarieven.

Atletiek

De atletiekpiste wordt vanaf 1 januari 2015 niet meer beheerd door De Ster maar door AC Waasland. Wil je de piste huren? Bel dan 0495 27 28 61 of mail ac.waasland@telenet.be.

Stel een vraag

domein De Ster

03 777 69 50