Bereikbaarheid

Ligging

Lange Rekstraat 30 in Sint-Niklaas

De Ster ligt langs de gewestweg Antwerpen-Gent (N70) en is gemakkelijk bereikbaar.

Parking

Je kunt gratis parkeren in de Lange Rekstraat (parking voor 220 auto’s) en in de Vossekotstraat (parking voor 2.400 auto’s).

Gewijzigde verkeerssituatie door werken

Vanaf maandag 16 april 2018 zijn er gefaseerde werken in de Vossekotstraat (hoofdingang). De Ster blijft die hele periode bereikbaar, maar de fasering van de werken bepaalt hoe dat verloopt. De Vossekotstraat is tijdens de werken moeilijk bereikbaar voor auto’s. Fietsers en voetgangers krijgen wel vrije doorgang via de Brokkelingenstraat.

Bereikbaarheid

Met de auto

Hoofdingang Brokkelingenstraat

Tijdens fase 2 van de werken van 14 juli 2018 tot april 2019: de hoofdingang is bereikbaar via de N70 (Antwerpen-Gent) – Vossekotstraat.  Je bereikt de Vossekotstraat via de ovonde op de N70.  De parking ligt aan de rechterkant van de straat.

Let op! De Vossekotstraat is niet bereikbaar via de Tassijnslaan (afrit E17 – Haasdonk).

Ingang Lange Rekstraat (altijd bereikbaar tijdens de werken)

Neem op de E17 afrit 15 (Sint-Niklaas-Centrum). Volg de N16 richting Sint-Niklaas. Sla na 2 kilometer rechtsaf aan de rotonde en neem de N70 naar Beveren. Na 2,5 kilometer bereik je het kruispunt met de Lange Rekstraat (Het Wijnhuis). Om de ingang ‘Lange Rekstraat’ te bereiken, sla je hier rechtsaf.

Met het openbaar vervoer

  • Het station van Nieuwkerken ligt 1,5 kilometer van De Ster. Van daaruit zijn er vlotte verbindingen met het recreatiepark.
  • Tijdens de werken is er een tijdelijke bushalte bij McDonalds richting Antwerpen. De bus naar Sint-Niklaas stopt aan de tijdelijke halte bij de ingang Lange Rekstraat.
  • Vanuit het station van Sint-Niklaas kun je De Ster gemakkelijk bereiken met de fiets. 

Stel een vraag

domein De Ster

03 777 69 50