Ontspannen

Treintje

Verken het domein vanuit het treintje. Opstappen kan aan drie haltes verspreid over het park. Het treintje rijdt afhankelijk van het weer. Bel gerust 03 777 69 50 om te horen of het treintje rijdt.

Kinderboerderij

Een bezoek aan de kinderboerderij is leuk en leerrijk. Er zijn grote dieren zoals ezels, struisvogels, alpaca’s en herten. En kleinere dieren zoals kippen, konijnen, cavia’s, wallaby’s, geitjes en pauwen. De dieren voederen is verboden.

Strand en zwemvijver

Het strand van 450 m en mooie ligweiden zijn ideaal om te genieten van de zon. Waterratten kunnen zich uitleven op de waterglijbanen of in de afgebakende zwemzone in de vijver. Er is ook ruimte voor wateractiviteiten: waterfietsen, roeien, kanovaren, windsurfen, zeilen, suppen en duiken.

Speelparadijs

De speeltuinen zijn gratis en goed toegankelijk. Ze bieden een waaier aan spel- en klautermogelijkheden voor verschillende leeftijden. Kleuters tot 6 jaar hebben een afzonderlijke speeltuin op hun maat. Jonge kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen in hun speeltuin klimmen, klauteren, glijden, schommelen en duikelen. Gocarts, minicars en de botenbaan maken de pret compleet.

Minigolf en trampolines

Zin in een partijtje minigolf met familie of vrienden? Of ben je liever actiever op de trampolines? Ook dat kan in het domein.

Stel een vraag

domein De Ster

03 777 69 50