Superchille activiteiten in juni

Campagnebeeld man die springt met tekst superchill de zomer in met deze toppers

Voel jij ook al zomerkriebels en kan je niet langer wachten op de grote vakantie? Wij ook niet! Om je nu al in zomerse sferen te brengen selecteerden we voor jou al deze toppers. Ideaal voor een uitstap met de familie, een tripje met vrienden of een heerlijk momentje me-time. 

Waterpret in de domeinen

In mei en juni kan je ook buiten opnieuw een frisse duik nemen! Vanaf dan gaan de buitenzwemzones in deze domeinen opnieuw open (als het weer meezit). De openingsdagen en -uren vind je op de website. 

Speel er op bos in Het Leen - 23 juni

Op 23 juni is het feest in het bos, met 'Speel er op bos': allerlei leuke en gratis activiteiten voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar in domein Het Leen. Knutselen met natuurlijke materialen, kabouterzoektocht, touwenparcours, fôret exotique, kruinzweven en nog veel meer... 

kinderen klimmen in een boom

25 jaar Popeiland - 26 juni

Op 26 juni vindt de 25e editie van Popeiland plaats in Puyenbroeck. De verjaardagseditie wordt een mix van veel randanimatie en populaire artiesten zoals Camille. Koop alvast je tickets!

Beleef... De Boerekreek - 30 juni

Beleef het paard aan De Boerekreek: Deze avontuurlijke dag staat helemaal in het teken van het paard. Maar we laten je ook kennismaken met een aantal andere leuke activiteiten die je in De Boerekreek kan beleven.

De smaak te pakken?

  • 26 mei & 30 juni: natuurwandeling met gids in Het Leen
  • 5 mei & 2 juni: natuurwandeling met gids in De Brielmeersen
  • 16 mei: shownamiddag in Puyenbroeck
  • Ontdek de gloednieuwe speeltuin in domein Nieuwdonk in Berlare. De speeltuin is opgedeeld in 2 zones: een zone op het strand voor de allerkleinsten van 2 tot en met 6 jaar en een avontuurlijke zone op het gras voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.  
  • Verdiep in je in het rijke Oost-Vlaamse verleden in een van de provinciale erfgoedsites.
  • Maak een zomerse daguitstap in een van de provinciale domeinen, natuureducatieve centra en bossen.
kindjes op ontdekking in de nieuwe speeltuin van Nieuwdonk