Talent gezocht

Vrijwilligers welkom!

Word jij één van onze vrijwillige molenaars die onze provinciale molens doen draaien en bezoekers rondleiden? Of help je graag op een workshop brood bakken voor een klas of groep met kinderen of volwassenen? Kom dan deel uitmaken van ons leuke vrijwilligersteam! Occasioneel of structureel, we bekijken samen wat er mogelijk is voor jou en voor ons! De Provincie voorziet een verzekering, een onkostenvergoeding en een kilometervergoeding.

Interesse? Contacteer ons via mola@oost-vlaanderen.be.

Foto kasteel mola
Vrijwilliger in Mola

Vrijwillige molenaars

Onze vrijwillige molenaars haalden na een opleiding van 2 jaar het diploma van meester-molenaar. Ze laten onze provinciale molens draaien, ze malen en ze leiden bezoekers rond. Jij ook? Contacteer ons via mola@oost-vlaanderen.be.

molen
foto van vrijwillige molenaar

Gidsen voor tentoonstellingen en erfgoed

Je bent gids en wil graag rondleiden in Mola? Als gids neem jij onze bezoeker mee op een fascinerende tocht. Deel jouw kennis van molens, geschiedenis en erfgoed en breng je liefde ervoor over naar een breed publiek.

Contacteer ons via mola@oost-vlaanderen.be voor de mogelijkheden.

Foto rondleiding met gids in Mola
Bakworkshop in Mola

Testgezinnen

Af en toe hebben we een gezin nodig om een nieuw kinderaanbod uit te testen en te poseren op de foto's en de filmpjes die we gebruiken ter promotie hiervan.

Vind je dit leuk om te doen? Contacteer ons via mola@oost-vlaanderen.be.

Stel een vraag