Klanten

Wij zijn altijd op zoek naar klanten die 'model' willen zijn voor onze leerlingen haar- en schoonheidsverzorging. Laat je in de watten leggen door onze leerlingen tweede graad, derde graad of zevende jaar voor een zacht prijsje. Alle behandelingen gebeuren onder begeleiding van de leerkracht. 

Alle behandelingen gaan door op onze school: Godshuizenlaan 65/75, 9000 Gent.

Haarzorg

Dames kunnen bij ons terecht voor een brushing, snit, watergolf, permanent, haarkleuring, enzovoort... Bij onze barbier kunnen heren terecht voor snit en scheren of een haarkleuring. 

Wanneer?

Prijzen

We zijn momenteel bezig met het herwerken van de prijzen. De informatie is binnenkort beschikbaar.

Schoonheidsverzorging

Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht in voor een handverzorging, voetverzorging, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging of voor een welnesservaring in onze vernieuwde beautyfarm met sauna en hammam.

Wanneer?

Enkel op afspraak. De school maakt geen afspraken tussen de leerlingen en de klanten. Alle leerlingen zorgen zelf voor afspraken met hun klanten.

Hoe kan je een afspraak maken met een leerling?

  • Op het prikbord naast het onthaal vind je kaartjes van de leerlingen die modellen zoeken. Je kan dan contact opnemen met een leerling om een afspraak te maken.
  • Je kan eventueel ook zonder afspraak komen en als je tevreden bent van de leerling die je bediend heeft, kan je op dat moment verder afspreken met die leerling.
  • Je kan je ook als model laten registreren voor schoonheidsbehandelingen. Soms kan dat even duren omdat onze leerlingen niet steeds nieuwe modellen nodig hebben. Het is niet nodig om je meermaals te registeren. Eénmaal geregistreerd = altijd geregistreerd.

Kan je niet aanwezig zijn op een afspraak? 

Neem contact op met de leerling om je afspraak te annuleren. Doe dit buiten de schooluren zodat de lessen ongestoord kunnen blijven doorgaan.

Je kan de leerling bellen van maandag tot vrijdag:

  • Voor 8.30 uur
  • Tussen 12 en 12.50 uur
  • Na 16.30 uur

Als dit niet haalbaar is, bel je de school via +32 9 267 12 60. Vermeld je naam, de naam van de leerling en het uur van de afspraak.

Prijzen

We zijn momenteel bezig met het herwerken van de prijzen. De informatie is binnenkort beschikbaar.

Stel een vraag

Richtpunt campus Gent - Oudenaarde - Locatie Gent

+32 9 267 12 60