Stageplaatsen aanbieden

Draag bij aan de ontwikkeling van aanstormend talent en bied stagiairs de kans om jouw bedrijf van dichtbij te ervaren. Het kan hen inspireren om te kiezen voor een job die aansluit bij de noden van jouw sector, en misschien wel in jouw bedrijf! Onze scholen en centra zijn altijd op zoek naar bedrijven die enthousiast zijn om gemotiveerde leerlingen en cursisten stagekansen te bieden. Bovendien onderhoudt het provinciaal onderwijs in Oost-Vlaanderen een nauwe band met werkgevers die stageplekken aanbieden.

Wat is een stage?

Een stage is een leertraject buiten de schoolmuren, waarbij leerlingen en cursisten praktijkervaring opdoen in een echte werkomgeving. Onder begeleiding van een werkgever, werken ze in vergelijkbare omstandigheden als andere werknemers.

Er zijn verschillende stages mogelijk:

  • Individueel of in groep

  • Afwisselende periodes of aansluitend 

  • In binnen- of buitenland

Onthaal- en animatiestages maken de leerlingen van Richtpunt campus Henleykaai sterker.

Professionals van morgen

CVO Groeipunt zet sterk in op relaties met verschillende bedrijven die elk jaar met enthousiasme cursisten verwelkomen. De stages onderstrepen namelijk de kwaliteit van het onderwijs en vormen een cruciaal deel van bepaalde diplomagerichte opleidingen. 

Op deze manier biedt CVO Groeipunt haar cursisten de kans om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te verfijnen in een echte werkomgeving. Anderzijds is het voor bedrijven een unieke kans om direct betrokken te zijn bij het vormen van toekomstige werknemers.

Horecazaken Den Anker in Zele en het Business Hotel in Lokeren zoeken actief getalenteerde cursisten voor stages.

Samenwerken?

Ben je geïnteresseerd om één of meerdere stagiairs aan te nemen? Vul het contactformulier in, of neem contact op via e-mail of via telefoon (tel: 09 267 74 43).

Bekijk onze andere samenwerkingsmogelijkheden.

Stel een vraag

directie Onderwijsinstellingen

+32 9 267 74 43