Samenwerken aan een schoolproject

Samenwerken aan een project met een secundaire school of centrum draagt niet enkel bij aan de ontwikkeling van vaardigheden bij jongeren, maar helpt je onderneming ook groeien. Meer nog, je stelt je bedrijf in de kijker bij het brede publiek. Een win-win voor jouw onderneming en ons onderwijs!

Onze vakleerkrachten zijn voortdurend op zoek naar boeiende en uitdagende manieren om de leerstof te presenteren. Een project leent zich hier perfect toe en kan van alles zijn: een F-35-simulator, de bouw van een zonnewagen of de automatisatie van een bierbrouwproces. De mogelijkheden zijn eindeloos! De enige voorwaarde is dat er aansluiting is met het lessenpakket.

Je kan rekenen op het vakmanschap, talent en infrastructuur van onze provinciale scholen en centra voor volwassenenonderwijs om de projecten tot een goed einde te brengen.

Het 'Electro Brain' project

Leerlingen van Richtpunt campus Ninove-Zottegem schitterden tijdens de 'Electro Brain' sectorproef, georganiseerd door Volta, het opleidingscentrum voor elektrotechnische beroepen. Tijdens deze uitdagende wedstrijd toonden ze hun uitzonderlijke vaardigheden en toewijding aan het vak. De deelnemers bewezen dat ze tot de besten in hun vakgebied behoren en hun prestaties getuigen van hun inzet en passie voor elektrotechniek. De succesvolle afloop is een inspiratie voor medeleerlingen en een bevestiging van de hoogwaardige opleiding die Richtpunt campus Ninove-Zottegem aanbiedt. 

Samenwerken?

Interesse om samen te werken aan een project? Vul het contactformulier in, of neem contact op via e-mail of via telefoon (tel: 09 267 74 43).

Bekijk onze andere samenwerkingsmogelijkheden.

Stel een vraag

directie Onderwijsinstellingen

+32 9 267 74 43