Toelichting Europese programma's 2021 - 2027

Op donderdag 10 februari 2022 kon je de digitale toelichting bijwonen over de mogelijkheden voor Europese samenwerking in de programmaperiode 2021-2027.

Concreet gingen we dieper in op de oproepen van Interreg North Sea, Interreg North-West Europe en Interreg Europe en Interreg Vlaanderen-Nederland. Wat zijn de doelstellingen voor deze programma’s? Hoe verloopt de projectindiening? Hoe partnerschappen zoeken? Wat is de rol van de contactpunten?

Wil je al een kleinschalig project indienen? Het Euregio Scheldemondfonds en het initiatief voor kleine projecten van het Comité van de Kanaalzone aan de Noordzee (Straits Committee) hebben een open oproep.

Herbekijk de presentaties hieronder. Opgelet, deze presentaties bevatten de inhoud en de oproepen van de programma’s op 10 februari 2021. Je kan op het Interreg Lerende Euregio Scheldemondfonds geen beroep meer doen. Aboneer je op onze nieuwsbrief voor de actuele informatie over de programma’s zelf en hun oproepen of neem een kijkje op onze programmapagina.