Kot te klein? Naar provinciaal domein!

Even te veel energie en wil je die graag kwijt? Ga naar een provinciaal domein om lekker buiten te spelen, want ravotten is gezond.

Een dagje spelen of ravotten kan in een van de zeven provinciale domeinen. De groene oases zijn vaak gratis toegankelijk (of tegen een betaalbare prijs). Plus ze bieden voor ieder wat wils! In de lente start het buitenspeelseizoen met inclusieve speeltuinen, speelbos, weidse vlakten, en nog zoveel meer…

Kortom, is’t kot te klein? Op naar een provinciaal domein!

Kies jouw domein!

Gratis frisbee

Hoera! In het weekend van 3 en 4 juni delen we gratis frisbees* uit in de provinciale domeinen. Oh én ze zijn gemaakt van gerecycleerd en composteerbaar materiaal. Benieuwd hoe jij aan jouw exemplaar komt? Breng een bezoekje aan één van de deelnemende provinciale domeinen en haal je gratis frisbee* op.

*Zolang de voorraad strekt

 

  • Puyenbroeck: Frisbee af te halen tussen 10 en 17 uur aan het onthaal van recreatie, onthaal Golf en onthaal Sportcentrum tijdens het weekend van 3 en 4 juni.
  • De Ster: Frisbee af te halen aan beide loketten in het domein tussen 9 en 21.30 uur in het weekend van 3 en 4 juni.
  • Nieuwdonk: Frisbee af te halen tijdens het weekend van 3 en 4 juni tussen 13 en 18 uur.
  • De Gavers: Frisbee af te halen aan het infopunt tijdens het weekend van 3 en 4 juni tussen 13 en 17 uur.
  • Het Leen: Frisbee af te halen in het bosinfocentrum (tussen 9 en 12 uur en tussen 13 en 17 uur) tijdens het weekend van 3 en 4 juni.
  • De Brielmeersen: Frisbee af te halen in 'De Brielschuur' tussen 13 tot 17 uur tijdens het weekend van 3 en 4 juni. 
  • De Boerekreek: Frisbee af te halen aan het onthaal tussen 8 tot 16 uur van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni

Heb je vragen over de openingsuren van een specifiek domein? Neem rechtstreeks contact op met het specifieke domein via telefoon, mail of sociale media.