Concessiehouder in Puyenbroeck, De Gavers en De Ster

Heb jij zin om de komende jaren (1 juni 2024 t.e.m. 31 december 2028, tweemaal verlengbaar met een jaar) in te staan voor de catering voor bezoekers, artiesten en werknemers op evenementen georganiseerd door de Provincie Oost-Vlaanderen?

De Provincie Oost-Vlaanderen beschikt over verschillende recreatiedomeinen die een toegangspoort zijn voor toerisme en recreatie in de ruime regio. Ze wil zoveel mogelijk burgers de kans geven te genieten van het recreatie-aanbod op de provinciale domeinen. De Provincie organiseert op deze domeinen activiteiten en evenementen voor een groot publiek. Die lokken diverse groepen zoals families met kinderen, jongeren en senioren.

Catering op eigen evenementen

Bij de organisatie van de grootste eigen events (minimum 1 000 bezoekers) voorzien de recreatiedomeinen in catering (voeding en drank) voor het brede publiek.

Voor deze dienstverlening willen de provinciale domeinen Puyenbroeck, De Gavers en De Ster één domeinoverschrijdende opdracht aanbesteden. Die omvat het leveren, faciliteren en verzorgen van de catering op de door hen georganiseerde evenementen. Dit onder de vorm van een concessieovereenkomst. Het is een vrije oproep, waarop elke geïnteresseerde kandidaat zich kan inschrijven.

Interesse?

Alle informatie vind je in de opdrachtomschrijving. Stel je kandidaat vóór 11 maart 2024. Heb je nog vragen? Neem dan contact met Alien Vanhee via alien.vanhee@oost-vlaanderen.be.

Wil je graag een plaatsbezoek brengen? Neem dan per domein contact op met volgende personen: