Horeca-uitbater gezocht in De Ster

Ben jij de gepassioneerde ondernemer die wij zoeken?

Provincie Oost-Vlaanderen is op zoek naar een enthousiaste en gedreven horeca-uitbater om domein De Ster te versterken.

Ben jij iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel draagt en klaar is voor een nieuwe uitdaging in een prachtige omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden

  • Een unieke locatie met veel potentieel
  • Een dynamische omgeving met een gezellige sfeer
  • Mogelijkheden om jouw creativiteit en ondernemersgeest volledig tot uiting te laten komen
  • Klantenpotentieel dankzij het gevarieerde aanbod van het domein

Wat wij vragen

  • Ervaring in de horeca is een pluspunt
  • Passie voor gastvrijheid en service
  • Ondernemersgeest en doorzettingsvermogen
  • Teamspeler met een hands-on mentaliteit

Interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Stuur een e-mail naar dester@oost-vlaanderen.be of bel ons op . Wij kijken ernaar uit om jouw ideeën en plannen te bespreken!

Over domein De Ster

In het Waasland komt jong en oud naar De Ster voor ontspanning, spel en waterrecreatie. Domein De Ster richt zich vooral op dagrecreanten en verwelkomt dagelijks een pak trouwe wandelaars, joggers en hengelaars. Het natuur- en recreatiedomein vormt voor de ene een groene oase van rust terwijl het voor de anderen een baken van recreatie en sportiviteit in het Waasland is.

In het recreatiedomein is, naast een dierenpark, een grote speeltuin, bos en attracties en eveneens een jongerenverblijfcentrum met 60 overnachtingsplaatsen.

Meer info op de website van domein De Ster.

strand- en zwemzone in De Ster
kinderen in het dierenpark in De Ster

Nieuw toegangsgebouw met brasserie

Het domein is in volle ontwikkeling. Eind 2024 wordt het nieuwe toegangsgebouw aan de Lange Rekstraat opgeleverd. Het gebouw omvat een ruime sporthal, brasserie met terras en brede buitentrap op de eerste verdieping en kantoren op de tweede verdieping. Zowel particuliere sporters, sporters in clubverband, scholen, verenigingen en bedrijven zullen er terecht kunnen voor allerhande sporten zoals basketbal, badminton, minivoetbal, handbal, tennis, dans, en turnen.

We zijn op zoek naar een uitbater voor de brasserie in het nieuwe gebouw, voor een horecapunt aan de strandzone, een verkooppunt in de petanquehal en aan de minigolf.

Interesse om één van deze, meerdere of alle punten uit te baten? Stuur een mailtje naar ster@oost-vlaanderen.be voor alle bijkomende info.

Bekijk de video voor een eerste indruk van het nieuwe gebouw: