Concessiehouder in De Ster

De Provincie zoekt een enthousiaste en ondernemende uitbater voor een horecaconcessie in het provinciaal domein De Ster. De concessie bestaat uit twee opdrachten op twee verschillende percelen:

  • de uitbating van een brasserie in de nieuwe sporthal en inkomgebouw van het domein en het beheer van de drankautomaten in de minigolf en petanquehal.
  • de uitbating van een horecapunt (beach bar) bij de strandzone in de lente en de zomer gekoppeld aan een mobiel horecapunt in het domein.

Inschrijvers kunnen kiezen voor één van de twee percelen of de twee samen. 

Concessievoorwaarden

De totstandkoming van de concessieovereenkomst gebeurt in verschillende stappen waarbij er maximaal ruimte wordt voorzien voor onderhandelingen.

De duur van de overeenkomst bedraagt minimaal 9 en maximaal 18 jaar. De uitbating moet volledig operationeel zijn in de periode 1 januari - 1 april 2025. De opstartdatum wordt bepaald in onderling overleg in functie van de werken van de nieuwbouw en de afhandeling van de gunningsprocedure.

Infomoment

Geïnteresseerde kandidaten kunnen deelnemen aan een plaatsbezoek/infomoment op donderdag 16 mei om 10 uur.

Op dit infomoment krijg je toelichting over de concessie en de wensen van de opdrachtgever en kan je bijkomende vragen stellen.

Interesse?

Alle informatie vind je in de opdrachtomschrijving. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Cel Vastgoed via L01-vastgoed@oost-vlaanderen.be.

Kandidaten bezorgen hun dossier uiterlijk 30 juni 2024 via L01-vastgoed@oost-vlaanderen.be.