Week van de Korte Keten

Van 4 mei tot en met 12 mei is er opnieuw de Week van de Korte Keten. Tijdens die week maken consumenten kennis met lokale hoeve- en streekproducten.  

De Provincie Oost-Vlaanderen zoekt initiatieven van producenten, gemeenten, verenigingen, restaurants, … die een activiteit organiseren tijdens de Week van de Korte Keten. Deze activiteiten promoten we via www.weekvandekorteketen.be en andere communicatiekanalen.

Inspiratiemoment

Zoek je nog inspiratie voor een activiteit of heb je vragen rond wetten en regels? Kom naar één van de inspiratiemomenten in samenwerking met het Steunpunt Korte Keten.

  • 22 januari  (voormiddag) in Lede
  • 22 januari (namiddag) in Sint-Niklaas
  • 29 januari (voormiddag) in Oudenaarde
  • 5 februari (voormiddag) in Aalter
  • 7 februari (namiddag) in Gent

Kan je niet deelnemen? Laat je inspireren door de inspiratiefiches van vorig jaar.

Verhalen

We zijn op zoek naar unieke korte keten verhalen. Wil je lokale producten in Oost-Vlaanderen een gezicht geven? Meld je aan via weekvandekorteketen@oost-vlaanderen.be en geef het volgende mee:

 

Bedankt voor je enthousiasme. Wie weet contacteren we je binnenkort om de Week van de Korte Keten mee te promoten.

Je persoonsgegevens worden gebruikt bij de verwerking van je deelname aan de Week van de Korte Keten. De Provincie Oost-Vlaanderen springt zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Vragen? Lees onze privacyverklaring. Je gegevens worden bewaard gedurende 1 jaar.

De Week van de Korte keten wordt georganiseerd door de Vlaamse Provincies in samenwerking met verschillende partners.

Stel een vraag

dienst Landbouw & Platteland

09 267 86 79