Het zwembad is tot en met vrijdag 21 juni gesloten door een technisch defect.

Line-up Popeiland

#LikeMe

#LikeMe is een Vlaamse jeugdserie over de avonturen van een groep tieners in een middelbare school. De reeks op Ketnet heeft een hoog musicalgehalte. De cast verkocht 2 keer de Lotto arena uit en kregen een gouden plaat voor 10 000 verkochte cd’s.

Gerwin (Gers) Pardoel 

Gerwin Pardoel is een Nederlandse artiest. Je kent hem van zijn grootste hits Broodje Bakpao (met The Opposites ),  Ik neem je mee, Bagagedrager, Louise en Zo Bijzonder.

Royalistiq

Gamer en influencer Royalistiq komt in de evenemententent een potje Fortnite spelen! Royalistiq (of Roy Beszelsen uit Nederland) is de bekendste Fortnitespeler van Nederland. Hij maakt dagelijks YouTubevideo's en heeft zo'n 685 000 abonnees.

© VTM/Sofie Silbermann

Jade

De winnares van The Voice Kids 2018, Jade, zal ook op het podium van popeiland staan!  Ze hielp Gers Pardoel aan zijn eerste overwinning als coach.  Ze bracht tijdens de finale haar versie van 'Grand piano' van Nicki Minaj en 'Fucking perfect' van P!nk. 

In maart bracht ze haar eerste single uit 'Straw house', een nummer over een relatie die maar niet wilt lukken.

Kaatje, Viktor en Kamiel

Kaatje is een meisje dat samen met haar knuffel Eendje, dinosuarus Kamiel en astronaut Viktor spelletjes speelt, leuke kinderliedjes zingt en grappige gedichtjes voordraagt. Zowel Kaatje als Viktor en Kamiel zullen op het podium van Popeiland staan en leuke kinderliedjes zingen voor de allerkleinsten.

Don de Jong (NIxDon)

YouTuber Don, ook bekend als NlxDon, maakt video’s over zijn leven en uitdagingen die hij zelf verzint. Onlangs haalde hij 50 miljoen views op zijn kanaal met meer dan 334 000 abonnees.