Toegangsabonnementen

Wil je graag het hele jaar door de Ster kunnen bezoeken? Dan komt een jaarabonnement je voordeliger uit. We hebben abonnementen voor 1 persoon, gezinnen en groepen.

Je kunt jaarabonnementen aanvragen vanaf 15 januari. Ze zijn het voordeligst als je ze aanvraagt tussen 15 januari en 30 maart.

Abonnement voor 1 persoon en gezinnen

Inwoners van Oost-Vlaanderen

Niet-inwoners van Oost-Vlaanderen

Groepsabonnement

  • 50 EUR (maximaal 30 personen)
  • Voor het groepstarief moet je vereniging erkend zijn of kun je een erkenning aanvragen via ster@oost-vlaanderen.be.
  • Alleen verenigingen en scholen uit Oost-Vlaanderen kunnen een groepsabonnement aanvragen. De enige uitzondering is voor groepen van buiten Oost-Vlaanderen die in Heywijck verblijven.

Hoe aanvragen?

  1. Download het aanvraagformulier bij documenten of haal een aanvraagformulier vanaf 15 januari bij de kassa (Lange Rekstraat 30 in Sint-Niklaas).
  2. Bezorg je ingevulde aanvraagformulier aan de kassa mét een recente pasfoto (afmetingen 45mm hoog x 35mm breed).
  3. Betaal je abonnement cash ter plaatse. Twee weken later kun je je abonnement afhalen aan de kassa. Abonnementen worden niet per post opgestuurd.

Als je je abonnement verliest, moet je een nieuw kopen. Een verloren abonnement wordt niet vervangen. Als je het abonnement niet afhaalt, krijg je geen geld of een andere vorm van compensatie terug. Toegangsabonnementen zijn niet geldig voor evenementen in De Ster.

Stel een vraag

domein De Ster

03 777 69 50