Met kinderen of groepen

Met kinderen

Deze activiteiten voor kinderen in Erfgoedsite Ename zijn gratis, maar reserveren is wenselijk. Dat kan telefonisch op 055 30 03 44 of via de webshop

Expo 'Spoorzoekers' met kinderen: Spoorzoekers Junior

Voor kinderen van ca. 6 tot 12 jaar is er van de tentoonstelling ‘Spoorzoekers. Landschap vanuit de lucht’ in het Erfgoedcentrum (Lotharingenstraat 1) een Juniorversie met verschillende leuke opdrachten: puzzelen, tekenen, ... waarmee ze de geheimen van landschappen ontdekken.
Is er een kleinere broer of zus mee? Voor hen halen we de blokken uit!
Gratis en tijdens de normale openingsuren.

Reserveren is verplicht!

Met groepen

Je kan het Erfgoedcentrum met een groep bezoeken, afhankelijk van de coronamaatregelen. Laat je je graag rondleiden door een gids? Dat kan. Die houdt rekening met de interesses en de wensen van de groep.

Tip: combineer je bezoek aan het Erfgoedcentrum met een bezoek aan andere sites in Ename, Oudenaarde of de Vlaamse Ardennen. Vraag gerust naar tips.

Met klassen

Je kan het Erfgoedcentrum ook met de klas bezoeken en alles leren over zorgen voor erfgoed. Of we begeleiden jou om aan de slag te gaan met het erfgoed rond de school. Kortom, we maken graag met jou een aanbod op maat. Neem contact op voor meer info op erfgoedsiteename@oost-vlaanderen.be of bel 055 30 03 44.

Stel een vraag