Werkboeken bestellen

Om de lessen te kunnen volgen hebben de leerlingen enkele werkboeken nodig, die ze zelf moeten bestellen bij de firma Iddink België.

Bij inschrijving of aan het einde van het schooljaar ontvangt de leerling alle informatie en een registratiecode om de werkschriften te bestellen. 

Hoe bestellen?

1) Persoonlijk account

Ga naar de website van Iddink en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Kan je je niet registeren? Dan kan je de bestelling plaatsen met de hulp van de ICT-coördinator.

2) Schoolcode

Tijdens het bestellen, moet je de schoolcode ingeven.

3) Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

4) Levering

Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. De firma bezorgt alle werkschriften in één pakket op het huisadres.

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

5) Betaling

Betaal de factuur die in het pakket is toegevoegd. Je kan ook vragen om een betalingsregeling in termijnen. 

Meer weten?

Heb je een vraag, kijk dan op de website van Iddink. Hier staan heel veel vragen en antwoorden en vind je ook de verschillende contactopties van Iddink mocht je er niet uitkomen.

Stel een vraag

Richtpunt campus Ninove - Zottegem - Locatie Ninove

+32 54 31 78 50