Ons team

Jolien Roef - Waarnemend directeur

info@richtpuntbuggenhout.be

TAC leerkracht

Ronny - bewaakt de veiligheid op school.

Leerlingenbegeleider

Ionka/Bruno - staan in voor individuele begeleiding en beantwoorden vragen van ouders of leerlingen rond welbevinden of pesterijen.

Orthopedagoog

Katrien -  volgt de leerlingen op op vlak van gedrag en leren.

Auti-coach

Juf Elke - ondersteunt type 9 leerlingen, houdt contact met de auti’s, verduidelijkt vragen en moeilijkheden op maat van elke leerling, verduidelijkt sociale situaties en de omgeving.

Logopedisten

Juf Annelies en Juf Elke: ondersteunen individuele leerlingen en de klas in z'n geheel.

GOK

Fabiola en Martine: GOK (gelijke onderwijskansen) leerkrachten versterken de kansen van leerlingen.

B.E.U.

Meester Danny -  de B.E.U. (Buitengewoon En Uitzonderlijk) leerkracht helpt leerlingen die het moeilijk hebben en de weg kwijt raken.

ABO

Juf Lieve - De leerkracht ABO zorgt voor ondersteuning van leerlingen die een bijkomend jaar willen doen na hun 5de jaar kwalificatiefase.

Stel een vraag

Richtpunt campus Buggenhout