Brochure 'Beleef Oost-Vlaanderen' in meerdere talen

Beleef Oost-Vlaanderen met nieuwe brochure

Top

Dat Oost-Vlaanderen een regio is met heel wat troeven, dat weten de inwoners al lang. Maar ook (buitenlandse) bezoekers mogen dit weten. Daarom ontwikkelde het provinciebestuur een nieuwe brochure 'Beleef Oost-Vlaanderen'.

De brochure bestaat in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans én Chinees.

'Beleef Oost-Vlaanderen' geeft de lezer in 24 bladzijden een kennismaking met Oost-Vlaanderen en de toptroeven.

Fier stellen we:

  • Dat we een provincie zijn waar sport en vooral ook wielrennen hoog op de agenda staat. Met oa. prachtige landschappen in de Vlaamse Ardennen en heel wat topsportcentra in en rond Gent.
  • Dat we een innovatieve provincie zijn, die investeert in kennis en ontwikkeling. En dat in de meest uiteenlopende sectoren.
  • Dat water de rode draad vormt doorheen onze provincie met de vele waterlopen die hier vloeien. Havens voeden onze economie en watertoerisme verblijdt de recreant.
  • Dat onze gastronomie en streekproducten van de bovenste plank zijn. Gezellig lekkerbekken hoort bij de Oost-Vlaamse cultuur!
  • Dat onze cultuur absoluut met een grote K omschreven mag worden. Denk aan het Lam Gods, kastelen, wandtapijten, belforten... noem maar op. En dat we van feesten houden mogen ze ook geweten hebben!

Kortom, na het lezen van deze brochure kan je gewoon niet wachten al deze troeven in levende lijve te ondervinden. De handige websitelinks achteraan in de brochure moeten geïnteresseerde toeristen alvast op weg zetten.

Hoe aanvragen?

Top

De gedrukte brochure kan gratis aangevraagd worden bij de communicatiedienst van het provinciebestuur via info@oost-vlaanderen.be of de gratis infolijn 0800 94 808. 
Alle instellingen en de balies aan Het zuid (W. Wilsonplein 2, Gent) en het Provinciehuis (Gouvernementstraat 1, Gent) hebben ook exemplaren ter beschikking.

Wil je al eens doorbladeren voor je bestelt? Dat kan via de linken onderaan deze pagina.

Contact