Gratis aanbod

Picnic gezin puyenbroeck

Gratis en betaalbare daguitstappen in Oost-Vlaanderen

Top

Ben je op zoek naar betaalbare uitstappen om even te ontspannen met je gezin, vrienden, familie of in je eentje? De Provincie Oost-Vlaanderen bundelt haar breed aanbod aan uitstappen in de brochure ‘Gratis en betaalbare daguitstappen in Oost-Vlaanderen’.

Er is voor elk wat wils: wandelen in het bos, bootje varen, minigolfen, ravotten in de speeltuinen, zwemmen, leren over natuur, milieu en cultuur … Voor sommige activiteiten zijn er ook individuele of groepskortingen.

Je vindt de brochure onderaan deze pagina of kan ze aanvragen via communicatie.welzijn@oost-vlaanderen.be

Wegwijzer naar gratis activiteiten en kalender

Top

Naast het vast aanbod van de Provincie Oost-Vlaanderen, vind je op deze pagina binnenkort de 'Wegwijzer naar gratis activiteiten van de Provincie Oost-Vlaanderen. Hier vind je alle gratis activiteiten in de provinciale domeinen en musea van oktober 2017 tot en met januari 2018. Al deze activiteiten vind je ook terug op de activiteitenkalender (zie onderaan deze pagina).

We versturen regelmatig een nieuwsbrief met een overzicht van deze gratis activiteiten. Intekenen kan onderaan deze pagina.

Heb je een beperkt budet en wil je advies om je uitstap te plannen?

Top

Een Rap op Stap-kantoor helpt mensen met een beperkt budget aan een leuke uitstap of activiteit. Je krijgt er gratis advies over goedkope vakanties, daguitstappen en culturele sportactiviteiten. Je hoeft geen lid te zijn of een afspraak te maken. Je kan er gewoon binnenstappen
tijdens de openingsuren.

De Rap op Stapkantoren zoeken met je uit wat het best bij jouw wensen past. Het kantoor helpt bovendien om jouw uitstap p raktisch te plannen : het budget samenstellen en geschikt vervoer uitzoeken. Van trein tot verblijf, ze helpen jou op weg.

Contact

Vragen?
Mail naar communicatie.welzijn@oost-Vlaanderen.be