Puyenbroeck

Alle actuele informatie over Puyenbroeck vind je via www.puyenbroeck.be.

Het Leen (Eeklo)

Alle info over het provinciaal domein Het Leen vind je rechtstreeks via www.h etleen.be

De Gavers (Geraardsbergen)

Het provinciaal domein De Gavers ligt tussen de schilderachtige hellingen van de Vlaamse Ardennen en de Dendervallei. Je kan er van het groen, de rust én het leven rond de 20 hectare grote plas genieten.

Den Blakken (Wetteren)

Promotiecentrum voor sierteelt, rozenteelt en parkbomen.

Het Gentbos (Merelbeke)

Net ten zuiden van Merelbeke ligt het Gentbos. Dit 22 ha grote bos leent zich perfect voor een aangename wandeling tussen oude beuken, aan de rand van een vijver of over het grasland.

De Roomakker (Tielrode)

Het provinciaal domein De Roomakker bestaat uit drie kleiputten en de omliggende terreinen. De hoge ligging vrijwaart de groeven en vijvers van vervuiling door de omliggende gronden, waardoor zich een uitzonderlijke fauna en flora ontwikkelde. Het domein is toegankelijk voor wandelaars.

Kloosterbos (Wachtebeke)

Het Kloosterbos ligt in de hoek van de R4 en de E34, grotendeels
op grondgebied van de gemeente Wachtebeke. Het bos is de ideale locatie voor wandel-, fiets-, jog-, paarden- en speelplezier! De Provincie doet er aan duurzaam bosbeheer.

De Ster

Het recreatiepark De Ster ligt in Sint-Niklaas en is een heus 'vijfsterrendomein'.

De Brielmeersen

De Brielmeersen is een ruim recreatiedomein in Deinze. Ben je op zoek naar een uitstap met kinderen, een wandeling in de natuur of wil je je graag eens sportief uitleven? Dat kan allemaal in de Brielmeersen.

Beleef Halloween in de domeinen

Griezelen in Oost-Vlaanderen

Hospicebossen

De Hospicebossen liggen langs de E17 in Nazareth. Het duurzaam bosbeheer werpt er langzaamaan zijn vruchten af. Je kan er al genieten van inheems groen tijdens je wandeling en er is een speelzone voor kinderen. Ook ruiters en fietsers zijn welkom in het bos.